Bli en av oss

Liker du tall og mennesker?

Vi er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere som kan takle hektiske arbeidsdager med utfordringer og muligheter. Vi tilbyr gode arbeidsmiljøer, varierte kundeoppdrag og legger stor vekt på faglig utvikling og selvstendighet. Vi søker medarbeidere som i tillegg til den faglige kompetansen, har gode kommunikasjonsevner og ser verdien av å bidra til et godt fagmiljø til det beste for våre kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Vil du bli en av oss?

Legg igjen adressen til LinkedIn-profilen din i feltet under, så tar vi kontakt.

Hva vi ser etter:

Vi ser for oss at du har utdannelse innen revisjon, regnskap (fortrinnsvis autorisert) eller økonomi. Det er en fordel om du har praksis fra økonomifunksjonen innen næringslivet eller har drevet egen praksis, og dette kan også kompensere for manglende utdannelse. Er du nyutdannet er du imidlertid også velkommen til å søke.
Som person er du innovativ og selvstendig, med et sterkt engasjement. Du drives av å levere gode resultater og har evne til å motivere andre.

Hva vi tilbyr:

Hos oss vil du møte et uformelt miljø med mye humor. Vi tilbyr lønn etter avtale og mulighet for spennende tilpassede oppgaver. Vi er en liten organisasjon lokalt med et stort faglig nettverk og du vil få gode påvirkningsmuligheter og rom for selvstendighet og egenutvikling.