Økonomihuset Fjordane

SKATTEETATEN UTTALELSER

RSS SKATTEETATEN UTTALELSER

SKATTEBETALEREN

RSS Skattebetaleren
 • Spar skatt: 10 grep du kan ta før nyttår! 2. desember 2019
  Hvilke skattegrep kan du ta før nyttår? Vi gir i dagens utgave av Finansavisen noen råd til deg som er på jakt etter gode grep på slutten av året. Interessert... Innlegget Spar skatt: 10 grep du kan ta før nyttår! dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • NRK: Skatteetaten innrømmer feil og svikt – lover å tilbakebetale 29. november 2019
    17.500 personer har siden 2016 fått utbetalt for mye fra NAV – og har måttet tilbakebetale tildels store beløp. Da skulle samtidig skatten vært redusert, ettersom de allerede har... Innlegget NRK: Skatteetaten innrømmer feil og svikt – lover å tilbakebetale dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Finansiere kjøp av fritidsbolig med utleie? 3 spørsmål du må vite svaret på 26. november 2019
  Utleie av hytta er normalt sett enkelt og rett frem. For mange som driver litt mer omfattende utleie dukker det imidlertid opp problemstillinger som du bør ha tenkt gjennom. Interessert... Innlegget Finansiere kjøp av fritidsbolig med utleie? 3 spørsmål du må vite svaret på dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Halv skatt bare i desember? 26. november 2019
  Det er ikke bare i desember at det er åpnet for at det kun er halvt skattetrekk på lønnsutbetalingen – og at du dermed får en noe høyere utbetaling. Interessert... Innlegget Halv skatt bare i desember? dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Sparing: Ikke fått aksjesparekonto? Dette må du vite! 7. november 2019
  Har du fortsatt ikke fått deg aksjesparekonto? Da har du bare dager eller uker på deg til å benytte en lukrativ overgansperiode. Fristen er ut inneværende år, men mange banker... Innlegget Sparing: Ikke fått aksjesparekonto? Dette må du vite! dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Mer åpenhet er ikke alltid bra 7. november 2019
  Det årvisse slippet av skattelistetall skjedde 5. november. Og tradisjonen tro er det argumenter både for og mot skattelistene som kommer frem. I Jarlsberg Avis kan vi for eksempel lese... Innlegget Mer åpenhet er ikke alltid bra dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Skatteoppgjøret er klart – men du kan fortsatt levere skattemeldingen 4. november 2019
  Skatteoppgjøret er ferdig, skriver Skatteetaten i en melding. Og da kommer også skattelistene snart. Men først litt om skatteoppgjøret. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev... Innlegget Skatteoppgjøret er klart – men du kan fortsatt levere skattemeldingen dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Har du en million å avse? 1. november 2019
  En god kamerat av meg driver sitt eget firma. Det vokser og har gjort det jevnt og trutt siden oppstart. Det har kommet inn flere eiere, og oppdragsmengden er god.... Innlegget Har du en million å avse? dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Fremtidsfullmakter: Undersøkelse viser at for mange stoler på mangelfulle maler 31. oktober 2019
  En rapport publisert nå i høst viser at 2 av 3 fremtidsfullmakter er begrenset til kun økonomiske spørsmål. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert... Innlegget Fremtidsfullmakter: Undersøkelse viser at for mange stoler på mangelfulle maler dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Skatteklagenemnda: Ikke skatt eller moms på prostitusjon 29. oktober 2019
  Skal prostitusjon være skatte- og momspliktig? Skatteklagenemnda har nå kommet til at selv om det i utgangspunkt er skatteplikt, så har myndighetenes unnlatenhet medført at det ikke kan kreves inn... Innlegget Skatteklagenemnda: Ikke skatt eller moms på prostitusjon dukket først opp på Skattebetalerforeningen.