Økonomihuset Fjordane

SKATTEETATEN UTTALELSER

RSS SKATTEETATEN UTTALELSER

SKATTEBETALEREN

RSS Skattebetaleren
 • Sparing: Ikke fått aksjesparekonto? Dette må du vite! 7. november 2019
  Har du fortsatt ikke fått deg aksjesparekonto? Da har du bare dager eller uker på deg til å benytte en lukrativ overgansperiode. Fristen er ut inneværende år, men mange banker... Innlegget Sparing: Ikke fått aksjesparekonto? Dette må du vite! dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Mer åpenhet er ikke alltid bra 7. november 2019
  Det årvisse slippet av skattelistetall skjedde 5. november. Og tradisjonen tro er det argumenter både for og mot skattelistene som kommer frem. I Jarlsberg Avis kan vi for eksempel lese... Innlegget Mer åpenhet er ikke alltid bra dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Skatteoppgjøret er klart – men du kan fortsatt levere skattemeldingen 4. november 2019
  Skatteoppgjøret er ferdig, skriver Skatteetaten i en melding. Og da kommer også skattelistene snart. Men først litt om skatteoppgjøret. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev... Innlegget Skatteoppgjøret er klart – men du kan fortsatt levere skattemeldingen dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Har du en million å avse? 1. november 2019
  En god kamerat av meg driver sitt eget firma. Det vokser og har gjort det jevnt og trutt siden oppstart. Det har kommet inn flere eiere, og oppdragsmengden er god.... Innlegget Har du en million å avse? dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Fremtidsfullmakter: Undersøkelse viser at for mange stoler på mangelfulle maler 31. oktober 2019
  En rapport publisert nå i høst viser at 2 av 3 fremtidsfullmakter er begrenset til kun økonomiske spørsmål. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert... Innlegget Fremtidsfullmakter: Undersøkelse viser at for mange stoler på mangelfulle maler dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Skatteklagenemnda: Ikke skatt eller moms på prostitusjon 29. oktober 2019
  Skal prostitusjon være skatte- og momspliktig? Skatteklagenemnda har nå kommet til at selv om det i utgangspunkt er skatteplikt, så har myndighetenes unnlatenhet medført at det ikke kan kreves inn... Innlegget Skatteklagenemnda: Ikke skatt eller moms på prostitusjon dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Utfisjonering av eiendom med påfølgende salg ikke grunnlag for gjennomskjæring 24. oktober 2019
  Som tidligere omtalt på skatt.no, har regjeringen foreslått å lovfeste omgåelsesregelen fra og med 1. januar 2020. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på... Innlegget Utfisjonering av eiendom med påfølgende salg ikke grunnlag for gjennomskjæring dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • SKATTEOPPGJØRET: Hva bør du sjekke, kan du rette feil og når må du betale? 21. oktober 2019
    Onsdag 23. oktober blir de siste skatteoppgjørene lagt ut. Dermed har alle fått skatteoppgjøret for inntektsåret 2018. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert... Innlegget SKATTEOPPGJØRET: Hva bør du sjekke, kan du rette feil og når må du betale? dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Høring: Skattebetalerforeningen fokuserte på rettssikkerhet og lang klagetid 15. oktober 2019
  I dagens høring i finanskomiteen på Stortinget, tok Skattebetalerforeningens fagsjef Rolf Lothe til orde for å tilføre Skatteklagenemnda nok midler til å kunne gjøre jobben sin på en god nok... Innlegget Høring: Skattebetalerforeningen fokuserte på rettssikkerhet og lang klagetid dukket først opp på Skattebetalerforeningen.
 • Statsbudsjettet: Slik slår fjerningen av NRK-lisens ut 7. oktober 2019
  NRK-lisensen forsvinner 1. januar 2020 og erstattes med en helt ny ordning. Fra da vil NRK finansieres over skatteseddelen. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev... Innlegget Statsbudsjettet: Slik slår fjerningen av NRK-lisens ut dukket først opp på Skattebetalerforeningen.