Nyheter

Det er høysesong for dekkskift. Kontrollører fra A-krimsenteret i Oslo øker derfor nå kontrollinnsatsen mot bransjen.
Med elektronisk farskapsmelding på plass har de mest brukte tjenestene som nybakte foreldre må sende inn til NAV og Skatteetaten blitt heldigitale.
Fra og med 30. juni var det ikke lenger mulig å søke om utsettelse av skatter, avgifter og en del andre krav etter den midlertidige betalingsutsettelsesordningen. Det utsatte beløpet kan betales over 12 avdrag.
Samarbeidsavtalen mellom Skatteetaten og Fair Play Bygg skal bidra til å styrke forebyggingen og bekjempelsen av arbeidslivskriminalitet.
En ny trusselvurdering fra Skatteetaten peker på en økende risiko for arbeidslivskriminalitet, digitalisering som gir kriminelle større handlingsrom og tilretteleggere som kan ha fått styrket sin posisjon i samfunnet.
Søknadsportalen for lønnsstøtte opnar igjen onsdag 1. september. Arbeidsgivarar kan søkje om lønnsstøtte for perioden 15. mars til 30. juni 2021. Søknadsfristen for denne støtteperioden er 30. september i år.
31. august er fristen for å sende inn bekreftelser på søknader for foretak som fikk utbetalt støtte for perioden mars-august 2020 i kompensasjonsordningen for næringslivet. Foretak som ikke leverer bekreftelse innen fristen vil motta krav om tilbakebetaling.
Sametingets administrasjon har etter en rutinekontroll oppdaget at valgmanntallet til høstens sametingsvalg ikke er fullstendig. Sametinget, Valgdirektoratet og Skatteetaten har hatt et avklaringsmøte i dag og jobber nå tett sammen for å rydde opp slik at det ikke får konsekvenser for valget.
Kampen mot økonomisk kriminalitet. Multinasjonale selskaper og skatt i Norge. Fremveksten av gig-økonomien. Det står på Skatteetatens program for Arendalsuka.
Samfunnet åpner endelig gradvis opp igjen – og mange planlegger å gi sin utkårede et rungende ja i løpet av året. Her er hva du må huske på før den store dagen.